Priligy (Dapoxetine) – et effektivt middel for å forlenge en samleie.

Virkningsmekanisme og anbefalinger for Priligy inntak, Priligy generelt i Norge

Metoder for behandling av prematur ejakulasjon

Medikamentbehandling av prematur ejakulasjonPremature ejakulasjon er en patologisk lidelse av seksuell funksjon hos menn, som manifesterer seg i en tidlig utløsning. Utløsningen kan oppstå når man er seksuelt opphisset, eller ved starten av samleiet. Varigheten av sex for menn med tidlig utløsning er 1-5 minutter. Ikke bare det intime livet til mannen lider på grunn av denne sykdommen, men også hans følelsesmessige tilstand, som ofte fører til depresjon.

Prematur ejakulasjon kan kureres, og det finnes i dag en rekke produkter som er utviklet for å øke varigheten av samleie. Dessverre, er de fleste av disse produktene ineffektive og menn bruker mye penger når de kjøper disse produktene. For å stoppe dette, vil vi vurdere de viktigste metodene for å behandle tidlig utløsning.

For å forstå hvordan å behandle for tidlig utløsning, må du først forstå hvorfor dette skjer. Leger har identifisert to hovedgrunner:

  • Psykologisk (seksuell initiering, en dårlig opplevelse tidligere, selvtvil, overdreven stivhet og frykt for en partner)
  • Nevrofysiologiske (økt oppstemthet av de motoriske nervecellene i sentrum av ryggen under utløsning)

Behandling av Prematur Ejakulasjon
Inntil nylig har leger foreslått at menn bør bruke bedøvelsesmidler. Dette er spesialprodukter som brukes på glansen for å redusere følsomheten i nerveender. Noen av de viktigste ulempene ved fremgangsmåten omfatter reduksjon av gleden av samleie, og en kort varighet av bedøvelses periode. Den gjennomsnittlige enkeltdosen av bedøvelsesmiddelets virkning varer i inntil 30 minutter. For å kunne fortsette den seksuelle handlingen, er det nødvendig å ta en ekstra dose. En stor mengde bedøvelse er også skadelig for kroppen, slik at denne metoden er ineffektiv.

Bedøvelse kan utstedes som en salve eller injeksjon. Begge metodene er helt upraktisk å bruke, og i dag brukes av bedøvelse nesten ikke av noen.

I alvorlige former for prematur ejakulasjon når tidlig utløsning er forårsaket av en økt følsomhet av nerveender i glansen, blir en mikrokirurgisk teknikk benyttet. Kirurger finner 4-5 av de viktigste nervene og blokkere dem. Denne metoden er svært effektiv, men krever kirurgi.

En helt smertefri og effektiv behandling for prematur ejakulasjon er en medisinsk metode. Pasientene blir foreskrevet noen selektive serotoninreopptakshemmere. Disse er lette antidepressiva, som har en dobbel effekt: de reduserer oppstemthet av de motoriske nervecellene i sentrum av utløsningen og hjelper deg med å slappe av og bli kvitt psykologisk ubehag.

effektive metoden for behandling av prematur ejakulasjonEt av de beste legemidlene for behandling av prematur ejakulasjon er Priligy. Det omfatter en lett antidepressiv Dapoxetine, som nesten ikke har noen effekt på symptomene på depresjon på grunn av dens svake virkning, men det undertrykker effektivt tidlig utløsningen.

Bruken av Priligy gir en stabil og langvarig effekt. Vanligvis, varer effekten av en dose Priligy (Dapoxetine) fra 8 til 12 timer. Varigheten av samleie vil øke med hver nye seksuell handling, og gjenbruk av stoffet er ikke nødvendig. Ifølge kliniske studier, øker varigheten av samleie mellom 2-4 ganger etter å ha tatt en Priligy pille.

Priligy kan tas daglig, og kronisk opptak av medikamentet forårsaker ikke legemiddelavhengighet hos mennesker. Det er et helt trygt og effektivt medikament som kan gjenopprette seksuell funksjon til menn uten smerte, uten kirurgi. Priligy koster deg mindre enn hyppige kjøp av bedøvelse, så denne metoden for behandling av prematur ejakulasjon er også den mest lønnsomme.

Millioner av menn over hele verden bruker bedøvelse og andre produkter for å øke varigheten av samleie, men alle velger Priligy.