Priligy (Dapoxetine) – et effektivt middel for å forlenge en samleie.

Virkningsmekanisme og anbefalinger for Priligy inntak, Priligy generelt i Norge

Hva er prematur ejakulering?

prematur ejakuleringPrematur ejakulering er en av de vanligste seksuelle lidelsene blant menn, og anses som en selvstendig lidelse av verdens medisinske samfunn.

Diagnosen “prematur ejakulasjon” benyttes kun om den manglende evnen til å forsinke ejakuleringen om den ikke er assosiert med en manns langsiktige avholdenhet fra seksuell aktivitet.

I de fleste tilfeller er det nesten umulig å identifisere grunnen til for tidlig utløsning, ettersom denne seksuelle lidelsen kan bli fremkalt av flere faktorer:

  • Mangel på seksuell erfaring i tidlig alder
  • Genetisk patologi
  • Økt sensitivitet av glans penis
  • Psykologiske forstyrrelser (intimitet med en ny partner, frykten for å feile i sengen, mangel på selvtillit)
  • Betennelsessykdommer i urinsystemet

 

Mangel på behandling i tide av prematur ejakulering kan ikke bare føre til problemer med mannens privatliv, men kan også føre til alvorlige psykologiske lidelser. På grunn av den korte tiden mannen kan ha sex, kan han ikke tilfredsstille sin partner noe som videre kan føre til krangler, depresjoner og fullstendig tap av selvtillit.

Behandling av prematur ejakuleringBehandling av prematur ejakulering

I mer avanserte land finnes det forskjellige måter for å kunne langtidsbehandle for tidlig utløsning. For eksempel i urbane Norge tilbyr apotekene sprayer, salver og kremer som er designet for å takle for tidlig utløsning.

Sprayer og salver er laget for å lokalbedøve, og dermed hemmer sensitiviteten til nerveendene på glans penis. Men disse preparatene er ment for korttidsbehandling, de er dyre og bruken av de er omdiskutert. En mann kan måtte ende opp med å påføre sprayen flere ganger under sex, siden den gjennomsnittlige lengden en dose varer er 10-15 minutter.

Hvis du ikke ønsker å fortelle om ditt problem til din partner, kan du kjøpe medisinen Dapoxetine i Norge. Dette er en ny generasjons medisin med langtidseffekt (over 10 timer); det hjelper alle type problemer av for tidlig utløsning og har en fornuftig pris. Du tar kun 1 pille av Dapoxetine og du vil glemme alt om prematur ejakulering.