Priligy (Dapoxetine) – et effektivt middel for å forlenge en samleie.

Virkningsmekanisme og anbefalinger for Priligy inntak, Priligy generelt i Norge

Dapoxetine Oversikt

Dapoxetine Oversikt Om du vet hva prematur ejakulering er, er det på tide å vurdere og kjøpe Priligy.

Priligy er markedsnavnet til Dapoxetine. Dette er den første og eneste medisinen som ble godkjent av FDA for behandling av prematur ejakulering hos menn.

Denne medisinen ble utviklet for behandling av depresjon; men kliniske studier viste at Dapoxetine har evnen til å forsinke ejakuleringen hos menn mer enn den dempet symptomene av depresjon. Dette faktum har spilt en fundamental rolle i forekomsten av medisinen kalt Priligy.

Hvordan virker Priligy?

Bruken av Priligy (Dapoxetine) gir mannen kontroll over øyeblikket ejakuleringen skal skje. Dette skjer på grunn av en økning av mengden serotonin i hjernen, som forbedrer humøret, hjelper mannen til å slappe av, og reduserer psykologisk ubehag slik at intimiteten kan nytes.

Dapoxetine påvirker ikke sensitiviteten av reseptorene i penis. Handlingen skjer i hjernen og kontrollerer det sentrale nervesystemet, så en enkelt dose med Priligy tillater kontroll over ejakuleringen i 8-12 timer.

Hvordan ta Priligy pilleneHvordan ta Priligy pillene?

  • Én Priligy pille kan inneholde Dapoxetine 30mg eller Dapoxetine 60mg.
  • Priligy piller tas én time før seksuell aktivitet med et fullt glass med vann
  • Om du tar Priligy (Dapoxetine) på tom mage vil effekten komme fortere
  • Om du aldri har tatt Priligy før, er det anbefalt at du starter behandlingen med den laveste dosen av Dapoxetine 30mg per dag
  • Om du ikke opplever noen bivirkninger kan dosen økes til Priligy 60 mg per dag for å forsterke den terapeutiske effekten
  • Priligy 60 mg kan ikke tas mer enn én gang i løpet av 24 timer

Forebyggende tiltak

Før du kjøper Priligy i Norge må du lese nøye gjennom instruksjonene og forhåndsreglene.

  • Priligy 60 mg skal ikke brukes av menn med alvorlig hjertefeil, epilepsi, kronisk leversvikt eller alvorlig nedsatt leverfunksjon.
  • Om dosen av Priligy er valgt korrekt, er bivirkninger usannsynlige. I sjeldne tilfeller kan man få hodepine, oppleve svimmelhet eller kvalme. Disse bivirkningene forsvinner innen få timer. 
  • Om Priligy piller forårsaker en allergisk reaksjon må behandlingen stoppes umiddelbart

 

Om du ikke har noen av disse kontraindikasjonene og du er klar til å forandre livet ditt til det bedre, kan du kjøp Priligy i Norge uten å forlate hjemmet ditt ved å bestille pillene på internett.